De mening van enkele gebruikers over producten en dienstverlening van XLExcel 

“Hans heeft voor ons in Excel een uitgebreid systeem gemaakt voor het beheren van de voorraad zonder dat we daar dure software voor hebben moeten aanschaffen. Met dit voorraadsysteem is de efficiëntie van ons werk aanzienlijk verhoogd. Hans heeft ook een programma gemaakt waarmee we op een professionele wijze onze cliëntenkaartjes kunnen maken. Daarnaast kunnen we voor advies over Excel altijd bij hem aankloppen. Hij is er super handig in. Het is plezierig met Hans samen te werken, hij is hulpvaardig, bereikbaar en de service is altijd goed. En, belangrijk voor ons als voedselbank, dat hij bereid is dit ‘om niet’ te doen.”
Vrijwilligers Stichting Voedselbank Houten (non-profit)

“Ik ken Hans als een prettige, slimme, helder communicerende en pragmatische consultant die heel erg handig is met Excel. Mijn opdracht voor hem was een eenvoudig klantenvolgsysteem te bouwen. In zeer korte tijd heeft hij in Excel een goed werkend programma weten te bouwen, stabiel en doeltreffend, precies wat ik nodig had!”
J.S. (Loopbaanadviseur/Careercoach)

“Hans Hengstmengel excelleert in en met Excel. Samen hebben we gewerkt aan een grote tabel voor het verwerken van enquêtes; we wisten wat eruit moest komen, maar de weg er naar toe was volkomen onduidelijk. Hans is in staat om een complex probleem terug te brengen naar de essentie, heeft het vermogen om door te gaan ook als de oplossing niet om de hoek ligt en kan toveren met Excel. Tel daarbij op dat hij goed is in het overbrengen van zijn kennis en vaardigheden en Hans is gewoon een aardige man waar je prima mee kunt samenwerken.”
H.S. (managementondersteuner/trainer)

“Hans Hengstmengel heeft voor onze afdeling een Excel applicatie ontworpen en geïmplementeerd. Door dit systeem is de efficiëntie van de dagelijkse werkzaamheden enorm verhoogd. Na het afronden van de opdracht is Hans altijd bereikbaar geweest voor vragen en systeembeheerwerkzaamheden. XLExcel staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.” <
M.H. (Stafmedewerker GGZ instelling)